Clicky

Close button

Ред:

Покажи:
Тиристорен модул за трифазни кондензатори CTU02-400-10 - 10 kVAr
Тиристорен управляващ модул  за трифазни кондензатори CTU02-400-10 - 10 kVAr Характеристики:..
708,00лв.
Без данък: 590,00лв.
Тиристорен модул за трифазни кондензатори ST50-S-400V-25 – 25 kVAr
Тиристорен управляващ модул  за трифазни кондензатори ST50-S-400V-50 – 50kVAr Характеристики..
516,00лв.
Без данък: 430,00лв.
Тиристорен модул за трифазни кондензатори CTU02-400-30 - 30 kVAr
Тиристорен управляващ модул за трифазни кондензатори CTU02-400-30 - 30 kVAr Характеристики: ..
768,00лв.
Без данък: 640,00лв.
Тиристорен модул за трифазни кондензатори ST50-S-400V-50 – 50kVAr
Тиристорен управляващ модул  за трифазни кондензатори ST50-S-400V-50 – 50kVAr Характеристики..
618,00лв.
Без данък: 515,00лв.
Тиристорен модул за трифазни кондензатори CTU02-400-50 - 50 kVAr
Тиристорен управляващ модул  за трифазни кондензатори CTU02-400-50 - 50 kVAr Характеристики:..
810,00лв.
Без данък: 675,00лв.
Тиристорен модул за трифазни кондензатори CTU02-400-72 - 72 kVAr
Тиристорен управляващ модул за трифазни кондензатори CTU02-400-72 - 72 kVAr Характеристики: ..
894,00лв.
Без данък: 745,00лв.
Тиристорен  модул за монофазни кондензатори CTU03-400-10
Тиристорен управляващ модул за монофазни кондензатори CTU03-400-10  Характеристики: Мр..
840,00лв.
Без данък: 700,00лв.
Тиристорен  модул за монофазни кондензатори CTU03-400-30
Тиристорен управляващ модул за монофазни кондензатори CTU03-400-30  Характеристики: Мр..
868,00лв.
Без данък: 723,33лв.
Тиристорен  модул за монофазни кондензатори CTU03-400-50
Тиристорен управляващ модул за монофазни кондензатори CTU03-400-50  Характеристики: Мр..
924,00лв.
Без данък: 770,00лв.
Тиристорен модул за монофазни кондензатори CTU03-400-72
Тиристорен управляващ модул за монофазни кондензатори CTU03-400-72  Характеристики: Мр..
1 062,00лв.
Без данък: 885,00лв.